Ana Sayfa Gündem 5 Nisan 2024 245 Görüntüleme

“İstifa Edin, Başarısızlık Bedelini Ödeyin”

Babaeski Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Bülbül, son yerel seçimlerdeki başarısızlıkla ilgili çarpıcı bir çağrıda bulundu. Babaeski ilçesinde %71 ve %74 gibi Türkiye sıralamalarına ilk beşe giren ilçenin 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki başarısızlığını değerlendiren Bülbül, parti yönetimini istifaya davet etti.

Bülbül, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki başarısızlık ödül ve ceza terazisinde sorumluları cezalandırılmalıdır. İstifa etmek onurlu bir eylemdir. Makam ve mevkiler babanızın mirası olan koltuklar değildir.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, kendisini partiden ihraç etmekle tehdit eden parti görevlilerine de seslenen Bülbül, “Beni partiden ihraç etmekle uğraşan çok kıymetli parti görevlileri, öncelikle siz çıkın ve bu başarısızlığın bedelini çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine ödeyin. İstifa edin.” diyerek sert bir tavır sergiledi.

Bülbül’ün bu çıkışı, parti içindeki tartışmaları da alevlendirdi. Özellikle yerel seçim sonuçlarının parti içindeki dengeleri sarsmasıyla birlikte, istifaların gündeme gelmesi bekleniyor. Bülbül’ün çağrısı, parti içindeki değişim isteğini ve sorumluluk alma talebini dile getiriyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com