Ana Sayfa Gündem 4 Mayıs 2024 196 Görüntüleme

Kanola Tarımı Destekleniyor


Kırklareli ilinde tarımsal faaliyetlerin artırılması ve çiftçilere daha fazla destek sağlanması amacıyla başlatılan “Kanola Kırklareli’ye Yağ Olsun Bal Olsun Projesi” kapsamında önemli bir adım atıldı. İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, çiftçilere kanola tarımının teşvik edilmesini ve ürünlerin değerlendirilmesini hedefliyor.
Bu kapsamda, %75 hibe destekli kanola tohumu dağıtımı gerçekleştirilen çiftçilerimizin tarlaları, İlçe Müdürü ve İlçe Müdürlüğü teknik personeli tarafından ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında çiftçilere, kanola tarımı konusunda teknik destek sağlandı ve tarlaların durumu incelendi.
Kırklareli’nde tarımın geleceğine yönelik atılan bu adımlar, bölgenin tarımsal potansiyelini artırarak çiftçilere ekonomik ve sürdürülebilir bir kazanç sağlamayı amaçlıyor. Kanola tarımıyla birlikte çiftçilerin gelir seviyelerinin yükselmesi ve tarımsal çeşitliliğin artması, bölge ekonomisi için önemli bir ivme kazandıracak gibi görünüyor.
HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ailelere Verilen Destekler

Ailelere Verilen Destekler

Tema Tasarım | Osgaka.com