Ana Sayfa Gündem 8 Mayıs 2024 372 Görüntüleme

Kırklareli İl Müftülüğü’nden Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri

Kırklareli İl Müftülüğü, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri, İzci Liderleri ve Manevî Danışmanlar için “Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri” düzenledi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gençlik hizmetlerini daha etkin hale getirmeyi ve hizmet birliğini artırmayı amaçlayan seminer, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Sungurbey Toplantı Salonu ve Diyanet Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seminerde, gençlik hizmetlerinin önemi ve etkinliği üzerine sunumlar yapıldı. İl Müftüsü Yusuf Eviş’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, gençlere yönelik yapılan hizmetlerin Allah’ın lütfu olduğuna vurgu yapıldı. Müftü Eviş, katılımcılara teşekkür ederek, seminerin verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Seminerde, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir, KYK çalışanı Kerem Güngör, İl Gençlik Koordinatörleri Samet Çiçen ve Ayşe Nur Özlek, İzci Liderleri Davut Zemlikli ve Yusuf Uzan, Manevî Danışman Arzu Hasçelik ile Sosyal Medya Sorumlusu ve Diyanet Haber Temsilcisi Hasan Aksan tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Sunumlarda, gençlerle iletişim, sosyal medyanın etkili kullanımı, gençlere yönelik yapılan faaliyetlerin haber değeri, mahremiyet konuları ve kurumlar arası işbirliği gibi konular ele alındı. Ayrıca, katılımcılar tarafından tecrübe paylaşımı yapılarak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Seminerin sonunda, manevi danışmanlar tarafından tecrübe paylaşımı yapılarak, gençlerle ilgili gözlemlenen sorunlar ve çözüm önerileri katılımcılarla paylaşıldı. Program, katılımcılar arasında fikir alışverişi ve işbirliğini artırarak, gençlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağladı.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com