Ana Sayfa Gündem 18 Mayıs 2024 191 Görüntüleme

“Türkiye’nin Gücü Gençliği”

Babaeski ilçesi, Türkiye’nin önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamalarına dün başladı. İlçe protokolünün yanı sıra öğrenciler ve sporcuların da katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşü, sokaklara coşku ve renk kattı.

Bu yılki kutlamalar, “Türkiye’nin Gücü Gençliği” sloganıyla gerçekleştiriliyor. Babaeski’nin ana caddelerinde yapılan yürüyüşe ilçe protokolü büyük bir katılım gösterirken, gençlerin enerjisi etkinliğe ayrı bir canlılık kattı.

Etkinliğe katılan Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, gençlerin potansiyeline inandığını ve onların geleceğe güvenle bakmaları için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

Gençlik Haftası etkinliklerinin, gençlerin kendilerini ifade etmeleri, geleceğe dair umutlarını pekiştirmeleri ve toplumsal sorumluluk bilincini artırmaları açısından önemli olduğunu belirten Kaymakam Elmacıoğlu, gençlerin her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.

Gençlik Haftası etkinlikleri, gençlerin katılımıyla ve destekleriyle daha da renkli bir hale geldi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com