Ana Sayfa Gündem 20 Mayıs 2024 188 Görüntüleme

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu’na Ziyaret

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ilçenin geleceği için önemli adımlar atmak amacıyla İl Genel Meclis Üyesi Yasin Kahraman ile Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin ihtiyaçları ve yapılacak çalışmalar üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ilçenin gelişimi ve kalkınması için işbirliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Yayla, “Babaeski’nin kalkınması ve halkımızın refahı için birlikte çalışmak büyük önem taşıyor. Bu ziyaret, ilçemizin geleceği için yapılacak işbirliğinin bir başlangıcıdır.” dedi.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ise Babaeski’nin potansiyeline inandıklarını ve ilçenin kalkınması için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, Babaeski’nin gelişimi ve kalkınması için önemli bir adım olarak değerlendirilirken, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmalara destek sağlamak amacıyla yapılan işbirliği vurgulandı.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com