Ana Sayfa Gündem 22 Mayıs 2024 214 Görüntüleme

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Mahalle Muhtarlarına Teşekkür Etti

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Babaeski’nin çeşitli mahallelerinden gelen muhtarları ağırladı. Atatürk Mahallesi Muhtarı Sevda Uslu, Gazikemal Mahallesi Muhtarı Hülya Güder, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Elif Ezerceli ve Alpullu Beldesi Şeker Mahallesi Muhtarı Selda Aker ile Halilpaşa Mahallesi Muhtarı Reyhan Sayan, Karahalil Belediye Başkanı Seçen’i ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaçlar, sorunlar ve belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Başkan Seçen, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, mahalleler arasında işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Seçen, yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımız, beldemizin gelişimine ve halkımızın refahına katkı sağlayan önemli birer köprüdür. Onların mahallelerdeki ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi almak bizim için son derece değerlidir. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhtarlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen’e çalışmalarında başarılar dilediler.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com