Ana Sayfa Gündem 22 Mayıs 2024 188 Görüntüleme

Nalan Akın’dan Babaeski Gündem Gazetesi’ne Ziyaret

Babaeski’de uzun yıllardır bayanlara kaliteli hizmet sunan Bendis Güzellik Salonu’nun işletme sahibi Nalan Akın, Babaeski Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Ayaz’ı ziyaret etti.

Nalan Akın, gerçekleştirdiği ziyarette, Babaeski Gündem Gazetesi’nin ilçedeki bilgilendirme ve toplumsal farkındalık yaratma konusundaki önemli rolüne dikkat çekerek, yerel medyanın önemini vurguladı. Akın, gazete çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Görüşme sırasında, Babaeski’deki gelişmeler, yerel işletmelerin durumu ve toplumun ihtiyaçları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Nalan Akın, “Babaeski Gündem Gazetesi, halkın doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlıyor. Bu nedenle Aylin Ayaz ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Aylin Ayaz ise Nalan Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bendis Güzellik Salonu’nun ilçedeki kadınlara sunduğu hizmetlerden övgüyle bahsetti. Ayaz, “Yerel işletmelerin başarısı, Babaeski’nin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Nalan Akın’ın özverili çalışmaları ve topluma kattığı değerler takdire şayan” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi. Bendis Güzellik Salonu ve Babaeski Gündem Gazetesi, ilçenin gelişimi için iş birliği yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com