Ana Sayfa Gündem 22 Mayıs 2024 191 Görüntüleme

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca’yı Ağırladı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca’yı odasında ağırladı. Ziyarette, Kırklareli TSO’nun yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Görüşmede, Kırklareli’nin ekonomik potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Ilık, odanın Kırklareli ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz çalıştığını vurguladı. İstihdamın artırılması ve ekonominin canlanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Ilık, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları ve gelecek planlarını paylaştı.

Ziyaretin önemine değinen İl Tarım ve Orman Müdürü Karaca ise, tarım ve sanayi sektörlerinin birlikte hareket etmesinin bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. İki kurum arasında iş birliğinin önemine vurgu yaparak, ortak projeler üzerinde çalışılması gerektiğini ifade etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerini ileten Başkan Ilık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve İl Tarım ve Orman Müdürü Karaca’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com