Ana Sayfa Gündem 23 Mayıs 2024 654 Görüntüleme

Kırklareli Şehir Mezarlığına Hayırsever Vatandaşın Bağışıyla Mescid Yapılıyor

Kırklareli şehir mezarlığına, hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla mescid yapılıyor. İnşaat çalışmaları başlayan ve tamamlandığında mezarlık ziyaretçilerinin ibadetlerini yerine getirebilecekleri bir alan oluşturacak olan mescid, şehir halkının beğenisini kazanmaya aday.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, hayırsever vatandaş Hakan Yazıcıoğlu’nun bu anlamlı girişimini takdirle karşıladıklarını belirterek, “Hayırsever vatandaşımız Hakan Yazıcıoğlu’na, şahsım, belediyemiz ve Kırklareli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Mescidin tamamlanmasıyla birlikte, Kırklareli şehir mezarlığına ziyaret için gelen vatandaşlar, arzu ettikleri takdirde burada gönül rahatlığıyla ibadetlerini de yapabilecekler. Bu girişim, hemşehrilerin manevi ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kırklareli Belediyesi, şehir mezarlığına yapılan bu katkının, şehir halkının ruhani ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynayacağını ve hayırsever vatandaşın bu güzel katkısının her zaman hatırlanacağını ifade etti.

Hayırsever vatandaş Hakan Yazıcıoğlu’nun desteğiyle hayata geçirilen bu proje, Kırklareli’nin sosyal ve manevi dokusunu güçlendirerek, şehir halkının manevi huzurunu ve birliğini sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com