Ana Sayfa Gündem 23 Mayıs 2024 374 Görüntüleme

Gençlik Parkı’nda Keyifli Etkinliklere  Davet Ediyor

Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Parkı’nda düzenlenecek olan keyifli etkinliklerle çocukları bekliyor. 22-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Online başvuru gerektiren atölyelere katılmak isteyenler, www.luleburgaz.bel.tr adresinin “DUYURULAR” bölümünden başvurularını yapabilirler. Doğrudan katılım gerektiren etkinliklere ise online başvuru yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, çocukların keyifli vakit geçirebileceği birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği belirtildi. Etkinliklerin çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla özenle planlandığı ifade edildi.

Belediye yetkilileri, Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm çocukları davet ederek, unutulmaz anlar yaşamalarını ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle çocuklar, hem eğlenceli zaman geçirecekler hem de yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal ilişkilerini geliştirecekler. Bu tür etkinliklerin düzenli olarak yapılması, çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağlayacaktır.

HABER: AYLİN AYAZ

FOTOĞRAF: LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com