Ana Sayfa Gündem 27 Mayıs 2024 212 Görüntüleme

Kurtuluş Hiper Market, Babaeski’de Yeni Şubesini Açtı

Babaeski’nin alışveriş dünyasına yeni bir soluk getiren Kurtuluş Hiper Market, 4. şubesinin kapılarını açtı. Açılış töreni, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu ve Belediye Başkanı Fırat Yayla’nın katılımıyla gerçekleşti.

Yerel halkın büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, “Kurtuluş Hiper Market’in Babaeski’de yeni bir şube açması, ilçemiz için önemli bir adım. Hem iş dünyamıza katkı sağlayacak olması hem de halkımıza geniş ürün yelpazesi sunması sebebiyle bu açılışı memnuniyetle karşılıyoruz. Bol kazançlar diliyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Açılışta konuşan Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla ise, “Babaeski’nin ticaret potansiyelini artıracak böyle bir yatırımı görmekten mutluluk duyuyoruz. Kurtuluş Hiper Market’in ilçemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeni şubenin açılışını gerçekleştiren işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kurtuluş Hiper Market 4. şubesi, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla Babaeski halkına hizmet vermeye başladı. Açılış törenine katılanların yanı sıra, alışveriş tutkunlarının da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com