Ana Sayfa Gündem 29 Mayıs 2024 280 Görüntüleme

GENÇLİK MERKEZİNDE AKIL & ZEKA OYUNLARI EĞİTİMİ

Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle farkındalık ve sosyal sorumluluklarını artırmaya devam ediyor. Son olarak, öğrenciler, Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi’nde Gençlik Lideri Esra Ürüt Buğday’dan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi aldılar.

Eğitim programı, öğrencilere çeşitli akıl ve zeka oyunlarının detaylarını öğretmeyi ve ilerleyen dönemlerde bu oyunları ilkokul seviyesindeki çocuklara öğretebilmelerini sağlamayı hedefliyordu. Esra Ürüt Buğday, öğrencilere oyunların kuralları, stratejileri ve oyunun amaçları konularında detaylı bir eğitim verdi.

Öğrenciler, eğitim sürecinde oyunları öğrenmenin yanı sıra bir yandan da keyifli vakit geçirdiler. Eğitim sonrasında öğrenciler, ileriki tarihlerde çocuklara yönelik düzenlenecek etkinlikler için hazırlık yapmaya başladılar. Bu etkinlikler aracılığıyla ilkokul çağındaki çocukların zeka gelişimine katkıda bulunmayı ve onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyorlar.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini artırmada önemli bir rol oynadığını belirterek, öğrencilere desteklerinden dolayı Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi’ne teşekkürlerini iletti.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com