Ana Sayfa Gündem 13 Nisan 2020 662 Görüntüleme

Semt pazarlarında koronovirüs tedbirleri

Haber: Hasan TEKİN
Ülke genelinde Koronovirüs (Covid-19) pandemi salgını ile mücadele kapsamında, Kırklareli genelinde tüm belediyelerce semt pazarlarının denetimleri aralıksız devam ediyor.
Kırklareli’de tüm belediye ekipleri mesai saati gözetmeksizin vatandaşların sağlığı için halkın ortak olarak bulunduğu ve gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında, pazar yeri girişlerinde belediyelere bağlı ilgili ekiplerce pazara giriş yapan vatandaşların ateşlerini düzenli olarak ölçmekte, maske zorunluluğu sebebiyle kontrolleri yapmakta, pazar tezgahlarının sosyal mesafe kuralına göre kurulmasını denetlemekte, alışveriş sırasında hijyen kurallarını kontrol etmekte ve pazar yerlerinin temizlik ve dezenfektasyonunu aralıksız yerine getiriyorlar.
Alınan tüm bu önlemler doğrultusunda vatandaşlar da kendi kişisel ve sosyal izolasyonunu sağlamaları ve acil ihtiyaçları dışında evlerinde kalmalarının birinci ve öncelikli kural olduğu bilinciyle hareket etmeleri en önemli tedbir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com