Ana Sayfa Gündem 12 Haziran 2024 403 Görüntüleme

Başkan Derya Bulut, Topçu Baba’yı Anma Etkinliklerine Katıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kofçaz ilçesine bağlı Topçu Baba Köyü’nde düzenlenen Alevi Bektaşi etkinliklerine katıldı. Başkan Bulut, bölgenin en önemli buluşması olarak kabul edilen ve Türkiye’nin dört bir yanından misafir ağırlayan Geleneksel “Topçu Baba’yı Anma Etkinliği”nde yer alarak, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Başkan Bulut, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Topçu Baba’yı Anma Etkinliği, kültürümüzün ve inancımızın önemli bir parçasıdır. Bu etkinlik, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergelerinden biridir. Burada, geçmişimize sahip çıkarak geleceğimize daha güçlü adımlarla yürüyoruz” dedi. Ayrıca, Bulut, etkinliğe katkı koyan, emek ve gönül veren herkese minnettar olduğunu belirterek, edilen duaların kabul olmasını diledi.

Geleneksel “Topçu Baba’yı Anma Etkinliği”, kültürel mirasımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına büyük bir önem taşıyor.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com