Ana Sayfa Gündem 14 Haziran 2024 352 Görüntüleme

Karne  Heyecanını

Babaeski ilçesindeki öğrenciler için heyecan verici bir gün! Bugün, okulların yaz tatiline gireceği gün ve öğrenciler, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar.

Bugün, son ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerin yüzlerinde tatil heyecanı ve karnelerini almanın heyecanı vardı.

Öğrenciler, karnelerini alırken hem başarılarını kutladılar hem de yaz tatilinin keyfini çıkarmak için planlar yapmaya başladılar. Kimi öğrenciler yaz tatilini dinlenerek geçirmeyi tercih ederken, kimi de yeni hobiler edinmek veya mevcut hobilerini geliştirmek için planlar yapıyor.

Ancak tatil demek sadece dinlenmek değil! Öğrenciler, bu süreyi verimli geçirerek kendilerini geliştirecekleri etkinliklere katılabilir veya aileleriyle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirler. Yaz tatili, öğrencilere yeni deneyimler kazanma ve kendilerini keşfetme fırsatı sunuyor.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, yaz tatiline giren öğrencilere moral ve motivasyon dolu bir mesajla seslendi. Öğrencilere, karne almanın ardından dinlenmelerini, keyifli ve güvenli bir tatil geçirmelerini öneren Tokat, başarılarının devamını diledi.

Yaz tatiline giren öğrencileri bekleyen güzel günlerin önemine vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokat, “Değerli öğrencilerimiz, başarılı bir eğitim döneminin ardından tatilin tadını çıkarmanın vakti geldi. Aldığınız karneyle elde ettiğiniz başarıların gururunu yaşarken, bir yandan da dinlenip enerjinizi toplamanız önemlidir. Unutmayın ki, dinlenmek başarınızın devamı için önemlidir. Tatilinizi güvenli ve keyifli bir şekilde geçirmenizi dilerim.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere gelecek döneme ilişkin de tavsiyelerde bulunan Tokat, “Yaz tatilinde kendinizi geliştirecek etkinliklere katılabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Ancak unutmayın ki, tatilin keyfini çıkarırken öğrenmeye de devam etmelisiniz. Kitap okuyarak, kültürel etkinliklere katılarak bilgi birikiminizi artırabilirsiniz. Yolunuz açık olsun, başarılarınızın devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Tüm öğrencilere keyifli bir yaz tatili dilerken, yeni eğitim döneminde de başarılarının devamını temenni ediyoruz.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com