Ana Sayfa Gündem 12 Temmuz 2024 279 Görüntüleme

8. Yaz Akşamları Yıldızları Çetin Öten Kupası Başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesi, futbolseverler için büyük bir heyecanla beklenen 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası’nın başlamak üzere olduğunu duyurdu. Turnuvada yer almak isteyen takımlar, 10-18 Temmuz tarihleri arasında LYSA’da bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurularını yapabilirler.

Her yıl büyük bir coşku ve rekabetle geçen turnuva, bu yıl da amatör futbol takımlarını bir araya getirerek sporun ve dostluğun pekişmesine katkıda bulunacak. Turnuva kapsamında katılımcılar, yeteneklerini sergileyerek prestijli Çetin Öten Kupası’nı kazanmak için mücadele edecekler.

Lüleburgaz Belediyesi yetkilileri, turnuvanın şehirdeki spor kültürünü ve gençlerin futbol sevgisini teşvik etmeyi amaçladığını belirtti. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar, gerekli başvuru belgelerini ve detaylı bilgileri Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edebilirler.

Futbolseverler için bu heyecan dolu turnuvayı kaçırmamalarını tavsiye eden yetkililer, tüm katılımcılara başarılar diledi. Lüleburgaz halkı, Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası’nda, futbol tutkunlarını desteklemek ve keyifli anlar yaşamak için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com