Ana Sayfa Gündem 15 Temmuz 2024 186 Görüntüleme

Hazırlıklar Hız Kazandı

Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Tarım ve Kültür Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Festival komitesi, etkinliklerin gerçekleştirileceği alanları yerinde inceleyerek stand yerlerini belirledi.

Yapılan açıklamada, “Bu yıl düzenleyeceğimiz festival için heyecanla çalışıyoruz. Bugün yapılan yerinde incelemelerle birlikte stand yerlerini ve etkinlik alanlarını belirledik. Amacımız, hem tarımın hem de kültürümüzün zenginliklerini halkımıza en güzel şekilde sunmak” dedi.

Festival kapsamında çeşitli tarım ürünleri sergileri, yöresel lezzetlerin tanıtıldığı stantlar, halk oyunları gösterileri ve konserler gibi etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca çocuklar için özel aktivitelerin de yer alacağı festival, ailece katılımın mümkün olduğu keyifli bir etkinlik olacak.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com