Ana Sayfa Gündem 16 Temmuz 2024 178 Görüntüleme

252 Fidan Dikildi

Kırklareli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir törene ev sahipliği yaptı. Dereköy yolu üzerinde, 15 Temmuz şehitleri anısına 252 adet fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Törene Kırklareli Valisi Birol Ekici , Belediye Başkanı Derya Bulut ve protokol üyeleri katıldı. Fidan dikim töreninde konuşan Kırklareli Valisi, “15 Temmuz’da vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların hatıralarını yaşatmak adına bugün burada 252 adet fidan dikiyoruz. Bu fidanlar, ülkemizin geleceği için birer umut olacak” dedi.

Belediye Başkanı Bulut  ise, “Demokrasi ve milli birlik ruhunu korumak ve gelecek nesillere aktarmak bizim görevimizdir. 15 Temmuz’da yaşananlar, milletimizin kararlılığını ve birlikteliğini bir kez daha gösterdi. Bugün dikilen her fidan, bu kararlılığın ve birlikteliğin bir sembolüdür” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, dikilen fidanlara can suyu verilmesi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com