Ana Sayfa Gündem 16 Temmuz 2024 178 Görüntüleme

Başkan Yayla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitlerimizi Andı ve Gazimizi Ziyaret Etti

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Başkan Yayla, 15 Temmuz şehitlerimizi dualarla anarak, Gazi Kadir Altıntaş’ı ziyaret etti.

Anma töreninde konuşan Başkan Yayla, “Bugün, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan kahramanlarımızı anmak için buradayız. 15 Temmuz, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde neler başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiği bir destandır. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Anma programının ardından Başkan Yayla, Gazi Kadir Altıntaş’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Gazi Altıntaş ile sohbet eden Başkan Yayla, onun kahramanlık hikayesini dinledi ve kendisine teşekkür etti.

Başkan Yayla, “Gazimiz Kadir Altıntaş ve tüm gazilerimize minnettarız. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İlk salep hasadı yapıldı

İlk salep hasadı yapıldı

Tema Tasarım | Osgaka.com