Ana Sayfa Gündem 19 Temmuz 2024 339 Görüntüleme

Babaeski Belediyesi’nden Aşure İkramı

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Muharrem Ayı’nın tüm insanlık için sağlık, barış, huzur ve hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Yayla, bu mübarek ayın anlam ve önemine vurgu yaparak, Muharrem Ayı’nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmanın önemine dikkat çekti.

Bu özel günün anlamına uygun olarak, Babaeski Belediyesi tarafından namaz çıkışında Küçük Cami ve Büyük Cami önünde aşure ikramı gerçekleştirilecek. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı etkinliğe davet ediyoruz.

Aşure İkramı Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 19 Temmuz 2024, Cuma
  • Saat: Namaz Çıkışı
  • Yer: Küçük Cami ve Büyük Cami önü

Babaeski Belediyesi olarak, bu kutsal ayda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevgi ve hoşgörüyü yaymak adına tüm vatandaşlarımızı aşure ikramımıza katılmaya davet ediyoruz. Muharrem Ayı’nın getirdiği bereket ve huzur dolu günlerde, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini birlikte yaşayalım.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tema Tasarım | Osgaka.com