Ana Sayfa Gündem 24 Temmuz 2024 277 Görüntüleme

BABAESKİ’DE YAZ SPOR KURSLARI

Babaeski’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları büyük bir ilgiyle devam ediyor. Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Babaeski Belediyesi iş birliğiyle yürütülen program, 3-18 yaş arası çocuk ve gençlere ücretsiz spor eğitimi sunuyor.

Yaz spor kursları kapsamında, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, taekwondo, güreş, kickboks ve atletizm branşlarında eğitimler alanında uzman antrenör kadroları tarafından veriliyor. Kurslar, yerel spor tesislerinde gerçekleştiriliyor ve katılımcılara geniş bir spor yelpazesi sunuyor.

Ayrıca, yetişkinler için sağlıklı yaşam hedefiyle 100. Yıl Stadyumu’nda pazartesi ve çarşamba günleri saat 19:00-21:00 arasında hareket eğitimi düzenleniyor. Bu eğitimler, uzman antrenörler eşliğinde yürütülerek, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını destekliyor.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com