Ana Sayfa Gündem 25 Temmuz 2024 373 Görüntüleme

ROMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ziyaretiyle işbirliğini güçlendirdi.

Roman kültürünün gelişimi ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla faaliyet gösteren Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Zortul Medya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zortul’u nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette derneğin Başkanı Hasan Tüfekçi ve Başkan Yardımcısı Bayram Demirtaş, Zortul’a iş hayatında başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında bir araya gelen taraflar, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, gelecekte yapılacak ortak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Tüfekçi, Zortul Medya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zortul’a, medya alanındaki katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Tüfekçi, derneğin kültürel etkinlikler ve sosyal projelerle topluma katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Zortul Medya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zortul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yürüttüğü çalışmaların toplumsal farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu vurguladı. Zortul, medya olarak derneğin yanında olacaklarını ve projelerini desteklemeye devam edeceklerini, Roman vatandaşların her zaman yanında olacağını ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret, kültürel çeşitliliğin ve sosyal sorumluluğun önemini vurgulayan bir adım olarak nitelendirilirken, iş dünyası ile sivil toplum arasındaki işbirliğinin güçlenmesine yönelik olumlu bir adım olarak kayıtlara geçti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tema Tasarım | Osgaka.com