Ana Sayfa Gündem 29 Temmuz 2024 218 Görüntüleme

BİR İLK DAHA

Babaeski Belediyesi çalışanlarının toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başarıyla sonuçlandı. Belediyenin  Personel Şirketi çalışanlarını kapsayan yeni anlaşma, yapılan toplantıda imzalandı.

Toplu iş sözleşmesinin imzalanması sürecinde; Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Acar, Belediye İş Sendikası Trakya Şubesi Başkanı İbrahim Öztürk, Trakya Şube Personeli Göksel Poyraz ve Belediye İşyeri Temsilcileri Fazlı Deveci, Burak Şen ve Bulut Tezel bir araya geldi. Anlaşma, tüm tarafların ortak katkılarıyla başarıyla sonuçlandı.

Yeni toplu iş sözleşmesi, Babaeski Belediyesi çalışanlarının haklarını güvence altına alarak, iş koşullarını iyileştirecek ve çalışma ortamlarını daha verimli hale getirecek. Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, “Babaeski’miz için emek veren işçilerimize hayırlı olsun. Bu anlaşma, belediyemizdeki çalışma barışını güçlendirecek ve herkes için daha iyi bir çalışma ortamı sağlayacaktır,” dedi.

Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Babaeski Belediyesi, çalışanlarının refahını artırmayı ve belediye hizmetlerini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

HABER: AYLİN AYAZ

FOTOĞRAF: BABAESKİ SOSYAL MEDYA

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com