Ana Sayfa Gündem 29 Temmuz 2024 216 Görüntüleme

Kırklareli’nde Sıcak Yemek Hizmeti İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kırklareli Valiliği ile Kırklareli Belediyesi işbirliğiyle, ilimizdeki vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verebilmek amacıyla “İşbirliği Protokolü” imzalandı. Bu önemli adım, Kırklareli halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik atılan büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

İmzalanan protokol kapsamında, il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Proje, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kırklareli Valisi, “Bugün, ilimizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Belediye ile işbirliği içinde, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Kırklareli Belediye Başkanı da protokolün önemine vurgu yaparak, “Valiliğimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği sayesinde, Kırklareli halkına sıcak yemek hizmeti sunacağız. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara destek sağlamaktır. Bu projenin hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

İşbirliği protokolü, Kırklareli’de sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olarak görülüyor. Proje kapsamında dağıtılacak sıcak yemeklerin, ihtiyaç sahibi vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırması ve onlara moral desteği sağlaması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com