Ana Sayfa Gündem 5 Ağustos 2024 174 Görüntüleme

Vize Belediyesi’nin Açık Hava Sinema Geceleri Devam Ediyor

Vize Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, ilçe halkı tarafından büyük ilgi görüyor. Etkinlikler kapsamında, 2. hafta gösterimi olarak “Herşey Aşk İçin” adlı film gösterildi. Etkinliğe Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve eşi de katılarak, halkla birlikte filmi izledi.

Başkan Özalp ve eşinin katılımıyla gerçekleşen gösterim, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılanlar, Başkan Özalp’e açık hava sinema geceleri için teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Özalp, vatandaşların kültürel ve sosyal etkinliklerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlendiğini ifade etti.

Açık Hava Sinema Geceleri, 14 Ağustos’a kadar her hafta Çarşamba günleri ilçenin tören alanında devam edecek. Belirlenen filmler, halka açık ve ücretsiz olarak sunuluyor. Bu etkinliklerle Vize Belediyesi, hem kültürel bir atmosfer yaratmayı hem de vatandaşlara keyifli bir akşam geçirterek toplumsal birlikteliği artırmayı hedefliyor.

Vize’deki sinema geceleri, sıcak yaz akşamlarında aileler ve arkadaşlar için hoş bir sosyal etkinlik fırsatı sunuyor. Belediye, film gösterimlerinin yanı sıra diğer kültürel ve sosyal etkinliklerle de ilçenin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com