Ana Sayfa Gündem 7 Ağustos 2024 201 Görüntüleme

Dünya Emzirme Haftası Etkinliğine Katıldı

Kırklareli Belediye Başkan Vekili Burak Süzülmüş, 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen farkındalık etkinliğine katıldı. Etkinlikte, annelerle sohbet eden ve bebekleriyle yakından ilgilenen Süzülmüş, anne sütünün önemine dikkat çeken bir video çekimine de katkıda bulundu.

Etkinlik sırasında, anne sütünün bebek sağlığı üzerindeki olumlu etkileri hakkında bilgi veren Başkan Vekili Süzülmüş, annelerin emzirme konusundaki deneyimlerini dinleyerek onlara destek oldu. Süzülmüş, bebekler ve anneleriyle ilgilenerek, emzirmenin sağlık üzerindeki faydalarını vurguladı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi’nin sosyal medya hesabı için hazırlanan videoda, anne sütünün bebekler için sağladığı besin değerleri ve uzun vadeli sağlık yararları anlatıldı. Video, emzirmenin teşvik edilmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla hazırlandı.

Başkan Vekili Burak Süzülmüş, “Dünya Emzirme Haftası, anne sütünün önemini vurgulamak ve emzirme konusunda toplumsal bilinç oluşturmak için önemli bir fırsat. Etkinlikte annelerle bir araya gelerek onların deneyimlerini dinlemek ve destek olmak benim için büyük bir onurdu. Anne sütü, bebeklerin sağlığı için vazgeçilmez bir besin kaynağıdır ve bu konuda farkındalık yaratmak çok önemli,” dedi.

Etkinlik, katılımcılara emzirmenin faydaları hakkında bilgi sunmak ve emzirmenin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla düzenlendi. Kırklareli Belediyesi, annelere ve bebeklere sağlanan desteklerin önemine dikkat çekmek ve sağlık alanında toplumsal bilinç oluşturmak için çalışmalarını sürdürecek.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com