Ana Sayfa Gündem 9 Ağustos 2024 567 Görüntüleme

BAŞKAN DERYA BULUT, ELİPTİK KAVŞAK PROJESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Öztürk Bulvarı’nda hayata geçirilecek olan eliptik kavşak projesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Projenin ilerleyişini gözlemlemek için sahaya çıkan Başkan Bulut, burada çalışan personelle sohbet ederek, projenin durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan Bulut, kavşaktaki yeni düzenlemenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik akışında önemli bir rahatlama olacağını belirtti. Konuşmasında zamanın insan hayatındaki en değerli unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Bulut, eliptik kavşak projesinin hayata geçmesiyle birlikte buradaki bekleme süresinin minimuma ineceğini ifade etti.

Belediye Başkanı, projenin vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacağını ve şehir içi ulaşımı daha konforlu hale getireceğini de sözlerine ekledi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com