Ana Sayfa Gündem 12 Ağustos 2024 201 Görüntüleme

PARKLARDA KAHKAHA ŞÖLENİ

Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu, yaz aylarında kent genelindeki parklarda çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşatmaya devam ediyor. Tiyatro ekibi, son olarak Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda sahne aldığı ‘Kuklalar Kumpanyası’ adlı oyun ile büyük ilgi topladı. Çocuklar, oyunu neşe içinde izlerken, hem kahkaha dolu anlar yaşadılar hem de hayal güçlerini geliştirdiler.

Belediye tarafından düzenlenen kukla tiyatrosu etkinlikleri, çocuklara sanatı sevdirmek ve onların yaratıcılıklarını teşvik etmek amacıyla sürdürülüyor. Bu kapsamda, Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu’nun önümüzdeki haftaki performansı, “Kabuğunu Kıramayan Yumurta” adlı oyun ile devam edecek.

Kukla Tiyatrosu’nun Programı:

  • 12 Ağustos: Zafer Parkı, Saat 20:00
  • 13 Ağustos: Kurtuluş Parkı, Saat 20:00
  • 14 Ağustos: Erol Özgür Parkı, Saat 20:00
  • 15 Ağustos: 8 Kasım Parkı, Saat 20:00
  • 19 Ağustos: Naim Süleymanoğlu Parkı, Saat 20:00

Her parkta sahnelenecek olan “Kabuğunu Kıramayan Yumurta” adlı oyun, çocuklara eğlenceli bir deneyim sunarken, aynı zamanda değerli dersler ve hayat bilgileri vermeyi amaçlıyor. Oyun, çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayarak, sanatsal etkinliklere olan ilgiyi artırmayı hedefliyor.

Lüleburgaz Belediyesi, parklarda düzenlenen bu etkinliklerle yaz aylarını daha keyifli hale getirirken, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı sürdürüyor. Tiyatro etkinliklerine katılan aileler ve çocuklar, bu tür organizasyonların önemine dikkat çekerek, belediyeye teşekkürlerini iletiyorlar.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com