Ana Sayfa Gündem 13 Ağustos 2024 277 Görüntüleme

Trakya’da Sanat Rüzgarı

Trakya Bölgesi ve Balkanlar Tiyatrolar Birliği, sanat dünyasında önemli bir adım atarak ilk tiyatro ve müzik eğitim kampını düzenliyor. 15 – 18 Ağustos tarihleri arasında Uzunköprü’de gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Trakyalı tiyatrocular ve müzisyenler için büyük bir buluşma noktası olacak.

Bölgenin dört bir yanından sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği kamp, alanında uzman eğitmenlerin yer alacağı yoğun bir program sunacak. Amatör ya da profesyonel, yaş gözetmeksizin sanatla ilgilenen herkesin katılımına açık olan bu kamp, katılımcılara üniversite onaylı sertifikalandırma fırsatı sunacak. TraKamp, bu anlamda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, sanat alanında önemli bir adım atmış olacak.

Sanatın kucaklayıcı ve birleştirici gücünden faydalanarak, Trakyalı sanatseverler ilk tiyatro ve müzik eğitim kampında bir araya gelecekler. Katılımcılar, bu dört gün boyunca hem yeteneklerini geliştirme hem de sanat dünyasının dinamiklerini öğrenme fırsatı bulacaklar.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com