Ana Sayfa Gündem 21 Ağustos 2024 419 Görüntüleme

İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Babaeski Belediyesi, 2014-2016 yılları arasında gerçekleştirilen içme suyu projesi kapsamında yapılan hatlarda, borularda tespit edilen üretim hatası nedeniyle meydana gelen arızaları engellemek amacıyla yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye, bu süre zarfında vatandaşların su sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma süreci yürütüyor.

1-16 Ağustos tarihleri arasında, 650 metre şebeke hattı ve 23 adet abone hattı yenilendi. Çalışmalar, özellikle arızaların yoğun olarak görüldüğü cadde ve sokaklarda yoğunlaştırıldı. Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, vatandaşların su sorunlarını minimize etmek ve kesintisiz su hizmeti sunmak amacıyla yenileme çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Fırat Yayla, vatandaşların su hizmetlerinde kesinti yaşamamaları için gerekli önlemleri almalarının önemine vurgu yaptı ve belediyenin su hizmetleri konusunda halkı bilgilendirmeye devam edeceğini belirtti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

3 puanın sahibi Babaeskispor

3 puanın sahibi Babaeskispor

Tema Tasarım | Osgaka.com