Ana Sayfa Gündem 2 Eylül 2024 301 Görüntüleme

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Hazırız

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçemizin okullarında öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi adına yapılan çalışmalar büyük bir titizlikle yürütüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, yeni eğitim yılına dair yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmesi için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Babaeski’deki tüm okullarımız, eğitim öğretim yılına tam anlamıyla hazır durumda,” dedi.

Müdür Tokat ayrıca, öğrenci ve velilere de seslenerek, yeni eğitim yılına umut ve heyecanla başlamalarını diledi. “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve bizler bu yolda her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları bizim önceliğimizdir,” ifadelerini kullandı.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki tüm okullarda yürüttüğü çalışmalarla, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na büyük bir hazırlıkla girdi. Öğrencilerimiz, 09 Eylül 2024’te ders başı yapacak ve geleceğe güvenle adım atacaklar.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com