Ana Sayfa Gündem 2 Eylül 2024 299 Görüntüleme

Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı’ndan Büyük Başarı!

Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı, bu yıl da önemli bir başarıya imza attı. Konservatuvarda eğitim gören 13 öğrenci, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na giriş sınavlarını başarıyla tamamlayarak büyük bir gurur kaynağı oldu.

Sanat yolculuklarında emin adımlarla ilerleyen öğrencilerimiz, aldıkları nitelikli eğitim ve yoğun emeklerinin karşılığını alarak Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girmeye hak kazandı. Bu başarı, hem öğrencilerimiz hem de Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı için önemli bir dönüm noktası olma niteliği taşıyor.

Lüleburgaz Belediyesi, öğrencileri yürekten tebrik ediyor, sanat yolculuklarında başarılarının devamını diliyor.

Lüleburgaz’ın kültürel ve sanatsal alandaki bu tür başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyor, genç yeteneklerimizin daha nice başarılara imza atacağına inanıyoruz

HABER:AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Şampiyonu tebrik ettiler

Şampiyonu tebrik ettiler

Tema Tasarım | Osgaka.com