Ana Sayfa Gündem 6 Eylül 2024 342 Görüntüleme

COŞKULU TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Kırklareli Belediyesi, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü, Millet Bahçesi’nde düzenleyeceği toplu sünnet töreni ile vatandaşlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinlik, Kırklarelilileri bir araya getirirken, ünlü sanatçı Balık Ayhan’ın vereceği konserle de coşkuyu doruğa çıkaracak.

Bu anlamlı etkinlik, Kırklareli Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenirken, sünnet olacak çocuklar ve aileleri için özel anlar yaratılması hedefleniyor. Belediye Başkanı Derya Bulut, “Bu tür etkinliklerle, hemşehrilerimizin yanında olmak, onlara destek vermek ve birlikte güzel anılar biriktirmek bizim için çok önemli. Tüm halkımızı bu coşkulu geceye davet ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Kırklareli halkını bir araya getirecek bu özel etkinlik, aileler ve çocuklar için unutulmaz anılarla dolu bir akşam olacağa benziyor. Belediye yetkilileri, organizasyonun tüm hazırlıklarının tamamlandığını ve katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirtti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com