Ana Sayfa Gündem 10 Eylül 2024 290 Görüntüleme

Başkan Dr. Fırat Yayla’dan Babaeski Esnafına Ziyaret

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, “Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla Babaeski esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Başkan Yayla, esnafların sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm üretme konusunda belediye olarak gayret gösterdiklerini belirtti.

Ziyaret sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Dr. Fırat Yayla, “Tevazu, samimiyet ve gayretle Babaeski esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Babaeski için çalışmak bizim en büyük tutkumuz” ifadelerini kullandı. Esnafla birebir temas kurarak taleplerini dinleyen Başkan Yayla, sorunların çözümü için adımlar atacaklarını vurguladı.

Babaeski sevdalısı olduklarını dile getiren Dr. Fırat Yayla, “Esnafımızı gezmeye, dertlerini dinlemeye ve Babaeski için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek halkla iç içe olmaya önem verdiklerini belirtti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com