Ana Sayfa Gündem 16 Eylül 2024 223 Görüntüleme

ETKİNLİK DOLU BİR HAFTA

Kırklareli, 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlikle halkı harekete geçmeye davet ediyor. Etkinlikler, sağlıklı yaşamı teşvik eden Zumba etkinlikleriyle başlayacak ve çevre bilincini artırmayı hedefleyen birçok farklı programla devam edecek.

Avrupa Hareketlilik Haftası’nın ilk günü olan 16 Eylül Pazartesi günü (bugün) saat 18:30’da Millet Bahçesi’nde Zumba etkinliği gerçekleşecek. Aynı akşam, saat 19:30’da “Karbon Ayak İzi Anket Çalışması” ile katılımcılar çevreye olan etkilerini ölçme fırsatı bulacaklar.

Etkinlikler 17 ve 18 Eylül tarihlerinde de devam edecek. Her iki günde de saat 18:30’da yine Millet Bahçesi’nde Zumba etkinliği düzenlenecek. Bu etkinliklerle vatandaşların hem hareket etmeleri hem de keyifli vakit geçirmeleri sağlanacak.

Hafta sonunda, 21 Eylül Cumartesi günü, saat 14:00’te Millet Bahçesi’nde bir çöp toplama etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinlik, çevre temizliği ve bilinçlendirme adına büyük önem taşıyor.

Aynı gün saat 17:00’de başlayacak olan bisiklet turu etkinliği ise Dingiloğlu Parkı’ndan başlayarak Yayla Meydanı’nda sona erecek. Hem sportif bir faaliyet hem de şehrin güzelliklerini keşfetme imkanı sunan bu tur, katılımcılara keyifli bir gün yaşatmayı vaat ediyor.

Kırklareli Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, her yaştan katılımcıyı hareket etmeye ve çevre bilinci kazanmaya davet ediyor. Tüm Kırklareli halkı, bu anlamlı etkinliklere katılarak sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevre için birlikte adım atmaya çağrılıyor.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com