Ana Sayfa Gündem 17 Eylül 2024 229 Görüntüleme

Milletvekili Gökhan Diktaş’tan Babaeski Belediyesi’ne Ziyareti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Babaeski Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında ilçenin mevcut sorunları ve hayata geçirilecek projeler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Milletvekili Diktaş, Babaeski’nin gelişimi için her zaman tam destek vereceğini belirterek, belediyenin çalışmalarının arkasında olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, bu nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Diktaş’a teşekkür ederek, ilçenin kalkınması ve refahı için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Yayla, “İlçemizin geleceği adına attığımız adımlarda sayın milletvekilimizin desteği bizim için büyük bir güç kaynağı. Kendilerine bu anlamlı ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com