Ana Sayfa Gündem 24 Eylül 2024 312 Görüntüleme

Başkan Dr. Fırat Yayla’dan Cags Tobacco Fabrikası ve Ecose Tekstil’e Ziyaret

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ilçede faaliyet gösteren Cags Tobacco Fabrikası ve Ecose Tekstil’i ziyaret ederek, Babaeski’nin kalkınmasına ve gençlerin istihdamına verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. İlçemizdeki genç iş gücüne sağladıkları destek için memnuniyetini dile getiren Başkan Yayla, işletme yetkilileriyle ilçenin gelişimi üzerine de istişarelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, Dr. Fırat Yayla iki işletmenin hem Babaeski ekonomisine katkı sağladığını hem de genç nüfusa yeni iş fırsatları sunduğunu vurguladı. İş dünyasına olan desteğini yineleyen Başkan Yayla, nazik misafirperverlikleri için fabrika yetkililerine teşekkür ederek, tüm yatırımcıları Babaeski’ye davet etti.

Babaeski’nin genç iş gücünü destekleyen ve ekonomik gelişime katkı sağlayan işletmelerle iş birliği çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Yayla, ilçenin yatırımcılar için cazip bir bölge olduğunun altını çizdi.

Babaeski Belediyesi, yerel işletmelerle güçlü ilişkiler kurarak istihdamı artırma ve ilçe ekonomisini geliştirme yönündeki çabalarını sürdürüyor.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com