Ana Sayfa Gündem 5 Ekim 2024 299 Görüntüleme

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nda KOBİ’lere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi Düzenlendi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) iş birliğiyle “KOBİ’lere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi” düzenledi. Eğitim, 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Kırklareli TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi ve TRAKYAKA Uzmanı Elif Küçüktezcan tarafından sunuldu.

Eğitime, KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya, TRAKYAKA Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ve Kırklareli TSO üyesi firmaların yetkilileri katılım gösterdi. Katılımcılar, KOBİ’lerin projelerinin daha başarılı olması için gereken yöntemler ve stratejiler hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

KOBİ’lerin gelişimine büyük katkı sağlayan KOSGEB’in destek programları için düzenlenen eğitimde, özellikle proje yazma ve hazırlama süreçlerine dair ayrıntılı bilgiler verildi. Katılımcılar, Proje Başvuru Formu’nun nasıl doldurulacağı ve Proje Bilgi Dokümanı’nın nasıl hazırlanacağı konularında uzmanlardan pratik bilgiler aldı.

Eğitimde verilen bilgiler, KOBİ’lerin proje önerilerini daha etkin bir şekilde sunabilmeleri için büyük önem taşıyor. KOSGEB ve TRAKYAKA, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu destekleri sağlayarak, iş dünyasında rekabetçiliklerini artırmayı hedefliyor.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, KOBİ’lerin gelişimini desteklemek amacıyla düzenlediği bu tür eğitimlerin devam edeceğini duyurdu. Oda yetkilileri, eğitimlerin KOBİ’lerin potansiyelini artırmak ve yerel ekonomiye katkıda bulunmak için büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Kırklareli TSO, KOBİ’lerin projelerinin başarılı olması için gereken tüm desteği sunmaya ve onları bilinçlendirmeye devam edecektir. Eğitim programları, girişimcilerin bilgi ve becerilerini artırarak, ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com