Ana Sayfa Gündem 7 Ekim 2024 339 Görüntüleme

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’tan Hurdacılar Sitesi Esnafına Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Hurdacılar Sitesi esnafını ziyaret ederek, sabah kahvaltısında site esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini değerlendiren Başkan Bulut, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek, Kırklareli için birlikte yapılabilecek çalışmaları ele aldı.

Başkan Bulut, Hurdacılar Sitesi esnafının kente sağladığı katkıların önemine vurgu yaparak, “Esnaflarımız, güzel Kırklareli’mizin ekonomik canlılığı için büyük bir rol üstleniyor. Onların değerli görüş ve önerilerini her zaman önemsiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Bulut, misafirperverliklerinden ötürü tüm esnafa teşekkür etti ve belediye olarak esnafların taleplerini yerine getirmek için her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com