Ana Sayfa Gündem 14 Ekim 2024 243 Görüntüleme

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı, 10 Ekim 2024 Perşembe günü Kırklareli Valisi Uğur Turan başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlendi.

Toplantıya mülki idare amirleri, genel kolluk kuvvetleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlar katıldı. 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrenci ve okul güvenliğini sağlamak amacıyla alınacak asayiş ve trafik tedbirleri masaya yatırıldı.

Toplantıda, özellikle okulların çevresindeki güvenlik önlemleri, trafik akışının düzenlenmesi ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak için uygulanacak tedbirler ele alındı. Eğitim yılı boyunca öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda öğrenim görmelerini temin etmek için ilgili tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışacağı vurgulandı.

Vali Uğur Turan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Eğitim, hepimizin öncelikli konusu. Bu süreçte öğrencilerimizin güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için her türlü tedbiri alacağız. Tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com