Ana Sayfa Gündem 17 Ekim 2024 196 Görüntüleme

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’tan Tevfik Fikret Ortaokulu’na Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ile birlikte, Tevfik Fikret Ortaokulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Başkan Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve sohbet etti.

Eğitime Destek Vurgusu

Ziyaret sırasında Başkan Derya Bulut, eğitimin toplumun geleceği için hayati önem taşıdığını belirterek, Kırklareli Belediyesi’nin okullara yönelik desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Eğitime yapılan yatırımların, öğrencilerin başarılarına doğrudan katkı sağlayacağını vurgulayan Bulut, öğretmenlerin fedakarlıklarının da altını çizdi.

Öğrencilerle Yakın İletişim

Tevfik Fikret Ortaokulu’nda gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet etti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Bulut, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair düşüncelerini paylaşmaları, ziyaretin interaktif ve verimli geçmesine katkıda bulundu.

Eğitime Destek Devam Edecek

Ziyaretin sonunda Başkan Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi’nin okullara ve eğitime yönelik projelerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Eğitimin geleceğin inşasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Bulut, Kırklareli’deki öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almaları için tüm paydaşlarla birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

HABER: EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com