Ana Sayfa Gündem 19 Ekim 2024 155 Görüntüleme

BABAESKİ BELEDİYE BAŞKANI DR. FIRAT YAYLA’DAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NE ZİYARET

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Babaeski Şubesi’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Sayın Binnur Güdücüler ve yönetimi ile istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında Babaeski’nin geleceğine dair önemli fikirler paylaşıldı, bölgenin kalkınması adına birlikte yapılabilecek projeler üzerinde duruldu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dr. Fırat Yayla, Babaeski için katkı sunan her bireyin kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Atatürk’ün de dediği gibi, vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Biz de Babaeski’mizi daha güzel bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Babaeski’nin geleceğine katkı sunma hedefiyle yapılan bu anlamlı görüşmede, ADD’nin Babaeski’deki toplumsal ve kültürel gelişim için üstlendiği önemli role de dikkat çekildi. Başkan Yayla, ilçenin her bir bireyinin taş üstüne taş koyan çalışmalarını destekleyeceklerini belirterek, işbirliği ve dayanışmanın önemine işaret etti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com