Ana Sayfa Gündem 23 Ekim 2024 21 Görüntüleme

“Şiddete Son”

Lüleburgaz Kent Konseyi, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü şiddetin her türüne karşı anlamlı bir yürüyüş düzenleyecek. “Hepimiz, ‘Birimiz’ İçin! Şiddete Son!” sloganıyla gerçekleştirilecek bu etkinlik, toplumda şiddete karşı farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Şiddetin her çeşidini reddetmek ve toplumda bilinç oluşturmak için düzenlenen bu yürüyüş, bölge halkını bir araya getirecek.

Katılımcılar, saat 20.00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda toplanarak etkinliğin ilk adımını atacaklar. “Şiddete Hayır!” başlıklı bildirinin okunmasıyla başlayacak olan etkinlik, şiddet karşıtlığını vurgulayan güçlü bir mesaj içerecek. Bu bildiri, topluma şiddetin kabul edilemez olduğunu hatırlatırken, herkesi barış ve hoşgörü içinde bir arada yaşamaya davet edecek.

Bildirinin ardından, saat 20.30’da şiddete karşı yürüyüş başlayacak. Lüleburgaz halkı, hep birlikte yürüyerek şiddete karşı duruşlarını gösterecek ve bu anlamlı mesajı tüm kente yayacaklar.

Lüleburgaz Kent Konseyi’nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan bu yürüyüşe, tüm vatandaşlar davetli. Etkinlik, şiddetin hiçbir biçiminin kabul edilmemesi gerektiği konusunda önemli bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Bu anlamlı yürüyüş, toplumun her kesiminden katılım bekliyor. Gençler, kadınlar, çocuklar ve her yaştan vatandaşın katılımıyla şiddet karşıtı güçlü bir mesaj verilmesi amaçlanıyor. Etkinlik sonunda katılımcılar, birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissetmiş olacaklar.

Lüleburgaz Kent Konseyi, şiddete karşı duyarlılığı artırmak ve toplumu birleştirmek adına düzenlediği bu etkinliğin önemini vurgularken, herkesi bu yürüyüşte yer almaya davet ediyor. Şiddete karşı hep birlikte “dur” demek için Lüleburgaz’da büyük bir farkındalık hareketi başlıyor.

HABER : AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Aranan şahıs yakalandı

Aranan şahıs yakalandı

Tema Tasarım | Osgaka.com