Ana Sayfa Gündem 13 Mart 2025 83 Görüntüleme

Başkan Yayla, Orman İşletme Müdürü Karakaya’yı Ağırladı

Kırklareli Orman İşletme Müdürü İsmail Karakaya, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, bölgedeki orman yönetimi ve çevre koruma konuları ele alınırken, iş birliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Başkan Yayla, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, doğanın korunması ve sürdürülebilir çevre politikalarının önemine vurgu yaptı. Babaeski’de yeşil alanların artırılması ve çevre dostu projelerin desteklenmesi gerektiğini belirten Yayla, bu konuda ilgili kurumlarla iş birliğine açık olduklarını ifade etti. 

Orman İşletme Müdürü İsmail Karakaya ise, ormanların korunması ve geliştirilmesi noktasında yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yürütmenin önemine değindi. Babaeski’nin doğal güzelliklerinin korunması adına belediye ile koordineli çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. 

Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona ererken, Başkan Yayla, Karakaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Bu tür buluşmaların, doğa dostu projelerin hayata geçirilmesi adına büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com