Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aykut Aktemur ve Hak-İş Öz Sağlık-İş Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla’yı makamında ziyaret etti.
Görüşmede, işçi hakları, çalışma koşulları ve belediye ile sendikalar arasındaki iş birliği konuları ele alındı. Başkan Yayla, çalışanların haklarının korunması ve iş barışının sağlanmasının öncelikleri arasında olduğunu belirterek, sendika temsilcilerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Yayla, “Çalışanlarımızın emeğine değer veren, onların haklarını gözeten bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Sayın Aykut Aktemur ve Sayın İbrahim Arı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
HABER: EZGİ BALMUMCU