Ana Sayfa Gündem 29 Nisan 2025 36 Görüntüleme

Başkan Fırat Yayla, 23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Birlikte Yaşadı

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan ve kıymetli protokol üyeleriyle birlikte, Özel Aylin Öğretmen Anaokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisine katıldı.

Etkinlikte, minik öğrencilerin hazırladığı birbirinden anlamlı gösteriler büyük bir coşkuyla izlendi. Çocukların sergilediği performanslar, izleyenlerden yoğun alkış aldı ve duygu dolu anlar yaşattı.

Başkan Fırat Yayla, program sonunda yaptığı açıklamada, çocuklarla bir arada olmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve kıymetli evlatlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

23 Nisan coşkusunun yaşandığı etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com