Ana Sayfa Gündem 16 Haziran 2020 676 Görüntüleme

“BELDELERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer Babaeski’nin Alpullu, Büyükmanıdra ve Karahalil beldelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.
ZİYARETLER ALPULLU BELDESİ’NDEN BAŞLADI

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, CHP Babaeski İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının da katılım sağladığı ziyaretlerin ilki Alpullu Beldesi’ne gerçekleştirildi. CHP Alpullu belde binasında gerçekleşen ziyarette Alpullu’daki partililer bir araya gelen İl Başkanı Güncer, partililerden beldenin sorunlarını dinledi ve belde örgütünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
BÜYÜKMANDIRA VE KARAHALİL ZİYARETLERİYLE PROGRAM DEVAM ETTİ

Alpullu’dan sonra Büyükmandıra’da partililerle buluşan İl Başkanı Alaaddin Güncer ve beraberindeki heyet Büyükmandıra örgütüyle görüştükten sonra bir süre beldedeki vatandaşlarla görüştü. Ardından Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut ve belde örgütü yöneticileriyle birlikte bir araya gelen CHP heyeti Karahalil Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin olduğu ziyaretlerde partililerle de ayrıca görüşmeler gerçekleşti.
Alpullu, Büyükmandıra ve Karahalil belde ziyaretlerini gerçekleştiren CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer şu açıklamada bulundu: “Göreve gelmeden önce ifade ettiğimiz gibi her zaman sahada olmaya çalışıyoruz. Aslında daha önceden planlamalarını yaptığımız ziyaretlerimizi korona virüs pandemisi dolaysısıyla askıya almak zorunda kaldık. 1 Haziran tarihinde itibaren yeni normalin başlaması itibariyle bizler de sahadaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugün burada Babaeski İlçe Başkanım, kadın ve gençlik kolları başkanlarım ve il başkan yardımcıları arkadaşlarımla birlikte Babaeski’mize bağlı üç beldemize ziyaret gerçekleştirdik.  Gerçekleşen ziyaretlerde partililerimizle hasret giderdik, kendilerini dinledik. Korona virüs başta olmak üzere siyasi, ekonomik, tarım ve hayvancılık konularını bölge bazında ele aldık. Belde başkanlarımıza ve partililerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Umut AL

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com