Ana Sayfa Gündem 28 Temmuz 2020 688 Görüntüleme

Vali Osman Bilgin, Demirköy’ü Ziyaret Etti…

Kırklareli Valisi Osman Bilgin,  çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere   Demirköy’ü ziyaret etti.

Demirköy’de bir dizi ziyaret ve açılış programına katılan Vali Osman Bilgin’e Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti.

HABER: SEVDE GÜL MALİT
Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret programında Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilk olarak Demirköy Kaymakamlığını ve Demirköy Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti. Vali Osman Bilgin gerçekleştirilen ziyarette, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.
Ziyaret programının devamında Kırklareli Valisi Bilgin, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’ü ziyaret ederek pandemi sürecinde gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Recep Gün’de Vali Bilgin’e Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti.
Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’ün ziyaretinin ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yapılan İğneada-Milli Parklar Kuş Gözlem Kulesini hizmete açtı. Vali Osman Bilgin, açılışın ardından Trakya Kalkınma Ajansı ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile ortak yürütülen proje kapsamında yapılan İğneada-Milli Parklar Kuş Gözlem Kulesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Vali Osman Bilgin Demirköy programında son olarak İğneada’da hizmet verecek olan İğneada Longosphere Glamping Konaklama ve Mesire Yerlerinin açılış programına katıldı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİR İLK DAHA

BİR İLK DAHA

Tema Tasarım | Osgaka.com