Ana Sayfa Gündem 28 Temmuz 2020 870 Görüntüleme

İSRAFA DİKKAT ÇEKİLDİ

EĞİTİM TOPLANTILARI İLE GIDA-TARIM VE HAYVANCILIK ALANLARINDAKİ İSRAFA DİKKAT ÇEKİLDİ

Gıda-Tarım ve Hayvancılık alanlarında meydana gelen israflar ile ilgili Kırklareli merkez ilçe İnece, Kavaklı ve Üsküp beldeleri ile Kızılcıkdere köyünde eğitim toplantıları düzenlendi. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantılara 72 erkek 20 kadın çiftçi katılım sağladı.
HABER: ERCAN ÜLGER
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığı personeli tarafından Beldelerdeki üreticilere Kızılcıkdere köyünde ise sadece kadın çiftçilere eğitim verildi.
Verilen eğitimlerde tarımsal alanlardaki israfa vurgu yapıldı. Beldelerdeki üreticilere Kızılcıkdere köyünde ise sadece kadın çiftçilere yönelik verilen eğitimlerde konu ile ilgili farkındalığın oluşması amaçlandığı açıklandı.
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; “ Müdürlük olarak önümüzdeki günlerdeki çalışmalarımız üreticilerimizle görüşerek ve konu ile ilgili Sirküler Mektup-Broşür-Liflet ve Afiş dağıtımı yapılarak devam edecektir” denildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com