Ana Sayfa Gündem 11 Eylül 2020 603 Görüntüleme

Babaeski’mize hayırlı olsun…

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Merkez İlçe başta olmak üzere, Babaeski ve Lüleburgaz olmak üzere yapımı devam eden projeler hakkında bilgilendirme yaptı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ak Parti Kırklarli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen tamamlanmak üzere olan Babaeski Pancarköy Sağlık Evi ve Lojman Binası Şantiyesini ziyaret etmişlerdi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Babaeski Pancarköy Sağlıkevi ve Lojman Binasının inşaatı yüzde 75 fiziki gerçekleşme seviyesinde olduğunu belirterek çalışmaların son hız devam ettiğini açıkladı.
KIRKLARELİ MERKEZ
Minsolmaz; Kırklareli Merkez İlçe Bademlik Mahallesi’nde 715 metrekare oturum alanlı, bin 430 metrekare kapalı alanlı ve 2 kat olarak tasarlanıp yapımına başlanan; 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti.. Ayrıca, Aşı Deposunu da içeren inşaatın gerçekleşme oranının yüzde 97 seviyesinde olduğuna dikkat çeken Minsolmaz, “Tesis kısa zamanda hizmete alınacaktır. Merkez ilçemize hayırlı olsun” dedi.
LÜLEBURGAZ’A MÜJDE
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 3 yüz Yataklı Lüleburgaz Yeni Devlet Hastane’nin ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin, geçici kabul aşamasında olup çok yakın bir zamanda Lüleburgaz’a hizmete başlayacağını da müjdeledi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com